Acupunctuur

Tijdens de behandeling wordt er met hele dunne naalden gewerkt. Hierbij worden meerdere naalden op specifieke punten op het lichaam aangebracht, zogenaamde meridianen. Op deze punten circuleert de lichaamsenergie.

Hoe werkt acupunctuur?

Met de aangebrachte naalden kan de energiestroom worden beïnvloed, zodat de energiestroom verbeterd, energieblokkades verdwijnen en de juiste hoeveelheid energie naar de gebieden stroomt waar dat nodig is.

Tot slot kan ook de kwaliteit van de energie verbeteren. Soms wordt dit ook gedaan met elektrische stroompjes. Bij sommige klachten kan dit effectiever zijn.

Bij welke klachten?

Acupunctuur kan bij een zeer groot aantal klachten worden toegepast, en kent weinig tot geen bijwerkingen. Acupunctuur kan helpen bij o.a. stress, afvallen, reuma, migraine, rugklachten, depressie somberheid, pijn verminderen, gewrichtsklachten, slaapproblemen, overgangsklachten, fitheid, chronische vermoeidheid, natuurlijke weerstand en de levenslust prikkelen. En nog veel meer….Met dit alles heeft acupunctuur ook een preventieve werking. Vaak komt deze behandeling in aanmerking voor vergoeding ziekenfonds.

Aanvulling: Kruidentherapie

Kruidentherapie kan een aanvulling zijn op de acupunctuurbehandeling. Het kan ook als zelfstandige behandeling worden ingezet. Op basis van een analyse wordt jouw persoonlijke diagnose gesteld. Aan de hand hiervan worden de kruiden voor u samengesteld.

Welkom bij Sifa Clinic.

Maak vandaag nog een afspraak.