Laserontharing

Iedereen kent het wel haargroei waar je het eigenlijk niet wilt hebben of je hebt er genoeg van deze plekken continue te ontharen. Laserontharing is dan de ideale oplossing. Wij maken gebruiken van de nieuwste laser technologie van Cymedics Diode laser en Candela Gentle laser.

Laserontharing gezicht

Heeft U last van ontsierende gezichtsharen, daar is gelukkig echt wel wat aan te doen. Een uiterst doeltreffende vorm zelfs. Maak een afspraak voor een gratis intake laserontharing gezicht. Je kunt je gehele gelaat, of alleen je bovenlip, je kin, wangen of je bakkebaard laten laseren. We maken gebruik van de modernste lasertechniek. Samen kunnen we kijken of je daar voor in aanmerking komt voor vergoeding ziekenfonds, wat vaak wel zo is.

Om de haargroei blijvend te stoppen moet dus het haarzakje én de haarwortel vernietigd worden. Wanneer dit is gebeurd kunnen er geen nieuwe haren meer worden aangemaakt. Bij laserontharing wordt het haarzakje vernietigd door middel van een laserpuls. De haar die leidt naar het haarzakje dient hierbij als geleider van de laser. Door de energie van het laserlicht wordt het haarzakje zodanig beschadigd dat er geen nieuw haar meer uit kan groeien. De laserbehandeling is een zeer veilige en effectieve manier tegen ongewenste haargroei.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

Cymedics Diode Laser 3 in 1

Bij Sifa Clinic gebruiken wij de Cymedics Diode voor de laser ontharingsbehandelingen. De Cymedics Diode laser is een 3 in 1 laserontharing met de nieuwste technologie. De behandelingen zijn pijnloos, effectief en het resultaat is definitieve ontharing. De behandeling is geschikt voor elke huid en haartype. De Cymedics Diode laser werkt op basis van selectieve fotothermolyse en richt zich op de melanine van het haar.

Gentle Laser

De Gentle laser richt zich op de haarfollikel met laserenergie en vernietigt deze tot aan de wortel, terwijl het de omliggende huid beschermt. Hierdoor krijgt U een gladde huid, vrij van ongewenste haar, effectief, en werkt zeer snel.

Hoe werkt de Gentle Lasers?

Laserenergie wordt door een smal handstuk afgegeven, welke wordt bediend door uw behandelend specialist. De laser geeft een intenste lichtstraal, welke wordt geabsorbeerd door de haar en wordt omgezet in warmte, De warmte vernietigt de haarfollikel terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Uw huid kan direct na de behandeling rood zijn. Dit kan een paar minuten tot een aantal uur na de behandeling zo blijven.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Voor ontharingsbehandelingen met Gentle Lasers wordt het gepatenteerde Dynamic Cooling Device gebruikt, welke de huid voorbereidt op de behandeling door de bovenste laag van de huid met een koele nevel te besprayen slechts milliseconden voor de laserpuls. Deze techniek zorgt ervoor dat ontharingsbehandelingen zowel comfortabel als effectief zijn.

Hoe lang duurt een behandeling, en hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Behandeltijden variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Haargroei wordt minder na elke behandeling, maar het aantal behandelingen is afhankelijk van uw haarkleur, haartype, behandelgebied en tint.

Welkom bij Sifa Clinic.

Maak vandaag nog een afspraak.